Partners HML

Haags Onderwijs Academie

De Nederlandse Montessori Vereniging (NMV) heeft als missie: het bevorderen en (doen) ontwikkelen van opvoeding en onderwijs volgens de beginselen en werkwijzen van Maria Montessori en het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van het montessori-onderwijs.

Het Bèta-steunpunt Zuid-Holland zet zich in om de kwaliteit van het bèta-onderwijs te verbeteren, door docenten te ondersteunen en te inspireren. De kracht is de samenwerking tussen het voortgezet onderwijs, hogescholen en universiteit.

Start jouw carrière als onderwijsprofessional op het HML via Trainees in onderwijs

 

Heb je interesse in het volgen van een traineeship op het HML? Trainees in onderwijs leidt leergierige en ondernemende professionals op tot docenten die grenzen overstijgen en veranderingen creëren in het voortgezet onderwijs.

 

Verrijk je vak, verrijk het onderwijs, verrijk de toekomst.

Met ons tweejarige traineeship, op maat gemaakt voor jou, behaal je een eerstegraads lesbevoegdheid, doe je waardevolle werkervaring op in de klas als docent en ontvang je direct een marktconform salaris.

Je volgt trainingen die aansluiten op jouw behoeften én zet zelf een project op dat het onderwijs verrijkt. Daarvoor werk je intensief samen met oud- en medetrainees en de organisaties in ons netwerk. Je werkt actief aan je persoonlijke ontwikkeling en wordt hierbij begeleid door verschillende trainers en opleiders.

 

Het programma bestaat uit:

  • Het volgen van de universitaire lerarenopleiding (1 dag per week)
  • Het lesgeven op school (3 dagen per week)
  • Het verbredingsprogramma waarin je je verbreedt en verdiept in alle aspecten van het onderwijs (1 dag per week)

 

Meer info

 

Wil je meer weten over het traineeship?

Check onze website https://traineesinonderwijs.nl/

De stichting regionaal samenwerkingsverband passend voortgezet onderwijs (SWVZHW) bestaat uit 16 schoolbesturen met ruim 55 scholen voor voortgezet (speciaal) onderwijs. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het aanbieden van een passende onderwijsplaats voor 38.000 leerlingen in onze regio: Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

 

https://www.swvzhw.nl/

Ouder- en Jeugdsteunpunt Haaglanden

Het Ouder- en Jeugdsteunpunt is er voor ouders en jongeren met vragen over passend onderwijs. Op de site vind je informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.

 

www.ojsp-haaglanden.nl

 

 

Onderwijs dat bij je kind past. Soms is daar iets extra’s voor nodig. Dat kan van alles zijn: extra begeleiding of een omgeving met minder prikkels. Krijgt jouw kind de juiste ondersteuning op school? Het is goed om daarover te praten. Met je kind en met school.

 

Kom je er niet uit? Dan kun je bij het Ouder- en Jeugdsteunpunt terecht. Ze luisteren naar je verhaal en denken met je mee.

Meer weten? Bekijk de website

 

www.ojsp-haaglanden.nl

 

 

Liever direct contact?
Bel: 070 – 3156356
App: 06 – 38852473
Mail: info@ojsp-haaglanden.nl