Terugblik Studiedag

Tijdens Prinsjesdag vervielen onze lessen. Eén van onze vaste jaarlijkse studiedagen vond op die dag plaats. Het was een waarde(n)volle dag. Na een korte speech van Conny, de rector, zijn we in groepen uitéén gegaan voor workshops in het kader van ons traject de HML docent in beweging. Eigen collega’s en externe workshopleiders hebben ons meegenomen in de verschillende onderdelen van een les. Er werden nieuwe inzichten opgedaan, er werd met elkaar van gedachten gewisseld en er werd samen geoefend, zodat we het opgedane direct de volgende dag weer in zouden kunnen zetten bij de leerlingen.

 

Ook hebben we in de teams nagedacht over ons docentschap. Vanuit welke waarden geven we eigenlijk les en welk gedrag zien we dan bij elkaar? De wijsheid vanuit al deze teams bundelen we samen, zodat we een mooi profiel van de HML-docent kunnen maken.

 

En natuurlijk zijn ook de secties bij elkaar gekomen. De vakwerkplannen hebben een mooie update gehad en we hebben elkaar geïnspireerd met mooie lesideeën en ervaringen.

 

Al met al een dag om voldaan op terug te kijken en een mooie springplank om met elkaar verder te blijven groeien.