HML-dag

21 december was de dag die in het teken stond van omzien naar elkaar. In de weken hiervoor werd deze dag door alle teams voorbereid.
Alle leerlingen en docenten hebben producten ingezameld om voor 285 gezinnen ontbijtjes te kunnen maken. Op 21 december zijn deze samengesteld door de leerlingen uit vwo 4 en overhandigd aan Rocking Up X-Mas.

Ook in de andere jaarlagen zijn er heel veel verschillende activiteiten gedaan om deze Kerst niet alleen te genieten van wat we zelf hebben, maar vooral te delen van wat we hebben en kunnen.

Er zijn koekjes gebakken die bij de soepbus uitgedeeld werden. Er zijn kaartjes gemaakt voor mensen die met Kerst in het ziekenhuis liggen. Leerlingen hebben deze ook uitgedeeld. Zij waren erg onder de indruk van de reacties die ze kregen van de ontvangers en verpleegkundigen.

Er zijn leerlingen bij het Leger des Heils bezig geweest en leerlingen die ondersteund hebben in verzorgingshuizen. Bij de knaagdierenopvang zijn de handen uit de mouwen gestoken en de omgeving is nog eens extra schoongemaakt door een groep leerling die met prikstokken in de weer was.

De saamhorigheid in de school en het gevoel van waarde te zijn voor een ander stonden centraal deze Kerst en daar zijn we enorm dankbaar voor!