MASTERclasses

Speciaal voor leerlingen uit groep 8 die een extra uitdaging kunnen gebruiken en een aantal keer een ochtend op de basisschool kunnen missen, organiseert het Haags Montessori Lyceum een reeks MASTERclasses voor groep 8.

De MASTERclasses gaan weer van start.

De Masterclasses VWO starten op 30 oktober. De volgende bijeenkomsten zijn op 6 november, 13 november en 20 november van 9 uur tot 11:00.

De Masterclasses Mavo/Havo starten op 3 december. De volgende bijeenkomsten zijn op 11 december en 17 december van 9:00 uur tot 10:30.

De onderwerpen zijn onder andere: debatteren, Frans met gebaren, science, digital technology en bewegen door de klassieken.

De MASTERclasses worden gegeven in samenwerking met getalenteerde leerlingen uit de bovenbouw van het HML. Ervaren docenten helpen met de voorbereidingen. Op deze manier krijgen de leerlingen echt een kijkje in de keuken van het HML en zien ze de school op vrijdagochtend in bedrijf.

Inschrijven kan uitsluitend via de leerkracht van groep 8 via -DEZE LINK-. De leerling wordt ingeschreven voor alle bijeenkomsten. Inschrijven kan t/m 16 oktober 2020.