Examen… bijna bijna bijna

De afgelopen dagen was er een enorme dichtheid aan examenbundels op de Neuhuyskade. Laatste vragen werden gesteld en laatste examens geoefend. De examenbundels als houvast altijd dichtbij. Deze laatste week ‘gewoon’ les heeft toch altijd iets magisch. Een week van veel laatsten…

 

En nu is het bijna zover, het examen begint. We willen alle examenkandidaten heel veel succes wensen bij het maken van de examens! Jullie hebben er hard voor gewerkt en nu mag je het gaan laten zien. We hopen dat je met veel vertrouwen de examenzaal in loopt en vol energie aan de examens begint. Op naar een mooi resultaat!

 

Deze week is de examenbrief verstuurd en ook via deze link kun je hem nogmaals downloaden. Alle informatie over het examen is hierin te vinden. Van wat je mee mag nemen, tot wanneer je de examenzaal mag verlaten. Van waarmee je schrijft, tot hoe je je ziek moet melden en natuurlijk zijn ook alle belangrijke data en examenrooster er te vinden. Lees deze brief goed door en zorg dat je optimaal voorbereid aan de start verschijnt!

 

Wij hebben hoge verwachtingen van jullie! Nogmaals heel veel succes!