Eline is nieuwe loco-burgemeester Madurodam

Dit jaar heeft Eline (5v) de eer om het HML te vertegenwoordigen als loco-burgemeester binnen het College van Burgemeester en Wethouders van Madurodam. Samen met acht andere collegeleden van diverse scholen uit Den Haag vormen zij het 72e college, vastberaden om een bijdrage te leveren aan een betere samenleving.

 

Als college vertegenwoordigen zij Madurodam bij officiële gelegenheden, waarbij ze de trots het karakter van deze bijzondere stad uitdragen. Anderzijds zetten zij zich gezamenlijk in voor het verspreiden van de maatschappelijke missie van Madurodam.

 

Een van de manieren waarop het college dit doet is door adviezen te verstrekken over giften aan goede doelen die staan voor het verbinden van de jeugd. Bovendien organiseren ze tijdens het bestuursjaar een challenge, dit is een actie gericht op het mooier maken van onze samenleving. De komende periode gaan zij met elkaar na welke challenges ze gaan organiseren.

 

Eline: “Ik kijk ernaar uit om deze speciale rol te vervullen en samen met mijn mede-collegeleden de prachtige stad Madurodam te vertegenwoordigen en te laten groeien in betekenis en impact.”